Διανομή Φυλλαδίων

Γραμματοκιβώτια

 

 
 

Διανομή Φυλλαδίων

Σε Σχολεία

 

  
 

Διανομή Φυλλαδίων

Porta-Porta

 

  
 

Διανομή Φυλλαδίων

Σταθερά Σηµεία

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων

 Untitled 11 

Agent Call UsCall Now

2155059222 ΧΑΛΑΝΔΡΙ


2310515592 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

ΑΠΟ 400

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1/4/2017 ΕΩΣ 1/6/2017

ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

- ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

- ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ

- 5 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ MENOY

- 5 ΣΕΛΙΔΕΣ - ΥΠΟΣΕΛΙΔΕΣ

- ΚΕΙΜΕΝΟΓΡΑΦΗΣΗ

- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΩΣ 10 ΕΙΚΟΝΩΝ

- WEBDESIGN - 2 SLIDER ΑΡΧΙΚΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

- SEO BASIC - ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

- SITE MAP - ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ GOOGLE

 ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

 Bitros

 

Evere1st

 Η εμφάνιση της εταιρικής εικόνας μας στο ψηφιακό κόσμο δεν είναι ένα απλό θέμα και μια απαραίτητη «υποχρέωση για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις.

Οι χρήστες του διαδικτύου αξιολογούν την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της επιχείρησης σας, στα 3 πρώτα δευτερόλεπτα της επίσκεψης τους στην ιστοσελίδα σας.

Οι επισκέπτες θεωρούν ότι η επιχείρηση σας είναι αυτό ακριβώς που αποτυπώνεται στην ιστοσελίδα σας.

Όποια εικόνα μεταδίδει η επιχείρηση σας στο διαδίκτυο την αντίστοιχη εκτίμηση θα εισπράξει από τους επισκέπτες της.

Η παρουσία σας στο διαδίκτυο είναι το κύριο μέσο επικοινωνίας αλλά και προσπάθειας μετάδοσης μηνυμάτων προσέλκυσης πελατών, συνεργατών, προμηθευτών, μετόχων ακόμη και επενδυτών.

Αν δεν υπάρχει κάποιος ελκυστικός λόγος, ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας δεν θα παραμείνει και φυσικά δεν  θα συνεχίσει την περιήγηση του και βέβαια δεν πρόκειται να φανούν αποτελέσματα στην επιχείρηση σας, ενώ εσείς εύλογα θα αναρωτιέστε γιατί δεν εμφανίστηκε ούτε ένας πελάτης μέσω του διαδικτύου!

Θα εμφανίζεστε σκεπτικοί σχετικά με το διαδίκτυο και την αποτελεσματικότητα του, επιτρέποντας στον οργανωμένο και ευέλικτο ανταγωνιστή σας, να πραγματοποιεί την μία πώληση πίσω από την άλλη, να κλείνει την μια συμφωνία πίσω από την άλλη και να εδραιώνει την αναγνωρισιμότητα του, την ελκυστικότητα και την θέση του σε βάρος αυτών που απαξιώνουν το διαδίκτυο και είναι αναποφάσιστοι.

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, ο χαρακτήρας και τα χαρακτηριστικά της επιχείρησης μαζί με τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, θα αναγνωστούν αφού πείσουμε τον επισκέπτη να παραμείνει μέσα στην ιστοσελίδα σας, δηλαδή μέσα στην επιχείρηση σας.

Είναι λοιπόν γνωστό ότι μια ιστοσελίδα αποτελεί πραγματική επένδυση για κάθε επιχείρησή και ως τέτοια θα πρέπει να αντιμετωπιστεί.
H δημιουργία μιας αντιπροσωπευτικής και αξιοπρεπούς ιστοσελίδας σήμερα αποκτά πολύ μεγάλη βαρύτητα για τις επιχειρήσεις. 

Generation Z is in constant connectivity!

Η γενιά Ζ είναι  η γενιά της αδιάκοπης συνδεσιμότητας και είναι έτοιμη να εισέλθει στην επαγγελματική «αρένα».

Η γενιά αυτή είναι μόνιμα συνδεδεμένη με το διαδίκτυο και απορρίπτει καθετί δεν βρίσκεται μέσα σ’ αυτό ή βρίσκεται με απαρχαιωμένο και αποκρουστικό ή μη ελκυστικό τρόπο.

Προτείνει και συστήνει μόνο ότι βρίσκεται στο διαδίκτυο με επίκαιρο και ενημερωμένο τρόπο.

 

Στη MIOW οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε είναι κάτι περισσότερο από μια ηλεκτρονική επαγγελματική παρουσίαση, είναι στην πραγματικότητα ένα πανίσχυρο μέσο και ένα αποτελεσματικό κανάλι επικοινωνίας που υποστηρίζει την σωστή απεικόνιση της εταιρικής σας ταυτότητας, την αύξηση της εκτίμησης της επιχείρησης σας από τους επισκέπτες της, την δημιουργία αναγνωρισιμότητας και αναμνησιμότητας καθώς και την αύξηση των εσόδων σας, οδηγώντας ουσιατικά την εταιρεία σας, σε μεγαλύτερη κερδοφορία και μακροχρόνια βιωσιμότητα.

Γνωρίζοντας την δύναμη της επικοινωνίας και έχοντας πολύ μεγάλη εμπειρία η οποία προέρχεται από την δραστηριοποίηση μας σε Ελληνικές αλλά και πολυεθνικές επιχειρήσεις, γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα ότι η ανάπτυξη των ιστοσελίδων δεν είναι μόνο «κώδικας και γραφιστικά», αλλά υπόκεινται σε μια συνολική επιχειρησιακή στρατηγική με πολύ συγκεκριμένους στόχους τους οποίους και επιτυγχάνουμε με μια σειρά μελετών και διαδικασιών όπως στοχευμένο πλάνο επικοινωνίας, πλάνο στρατηγικής στο web (web marketing plan), πλάνο ενεργειών (action plan) καθώς και τεχνικών ανάπτυξης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ( social media strategy, viral marketing, e-mail/sms marketing κα).Επικοινωνήστε μαζί μας

Miow Marketing Agency

Διεύθυνση:  

Αγ. Παρασκευής 67 - Αθήνα-Χαλάνδρι  ΤΚ. 15 234, Τηλ: 2155 059222
Αντ. Τρίτση 21Β Θέρμη - Θεσσαλονίκη  Τ.Κ. 546 27, Τηλ: 2310 515592
Ασκληπιού 9 - Τρίκαλα  Τ.Κ. 42 100  Τηλ: 2155059222


Τηλεφωνικό Κέντρο: Τηλ : 2155059222
 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

Connect with us

Εγγραφείτε στο newsletter:

Δημιουργία Ιστοσελίδων

Κατασκευή E-shop

Online Marketing

Google Adwords - Seo

JoomlaMan
louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher peuterey outlet online peuterey outlet online peuterey outlet online peuterey outlet online peuterey outlet online barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet moose knuckles outlet usb backpack outlet happiness outlet down jackets outlet cappotti italia outlet fjallraven outlet