Διανομή Φυλλαδίων

Γραμματοκιβώτια

 

 
 

Διανομή Φυλλαδίων

Σε Σχολεία

 

  
 

Διανομή Φυλλαδίων

Porta-Porta

 

  
 

Διανομή Φυλλαδίων

Σταθερά Σηµεία

 

Miow - Marketing is our world

Η MIOW δημιουργήθηκε για να δημιουργεί ευχαριστημένους πελάτες μέσω πετυχημένων και αποτελεσματικών ενεργειών MARKETING!

Μας οδηγεί το παραπάνω moto μας και η επιθυμία μας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τόσο στον off-line, όσο και στον on-line κόσμο.
Η δημιουργική μας ομάδα σε συνεργασία με το τμήμα Marketing υλοποιούν ιδέες οι οποίες προωθούν τις πωλήσεις της επιχείρησης σας με τον ιδανικότερο τρόπο.

Η δουλειά μας είναι να αντιστεκόμαστε στα συνηθισμένα.

 

 Το να αντιστέκεσαι όμως σε κάτι συνηθισμένο ποτέ δεν είχε τόσο μεγάλο νόημα και απήχηση όσο έχει σήμερα     
   
     Better

Σήμερα το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ανήκει:

  • Σε αυτούς που βρίσκουν θάρρος να αντισταθούν σε αυτό που κάνουν οι υπόλοιποι.
  • Σε αυτούς που έχουν το πάθος να οδηγούν τις επιχειρήσεις τους διαφορετικά από τους υπόλοιπους.
  • Σε αυτούς που μπορούν να περάσουν με ιδιαίτερη ευκολία το όραμα της εταιρίας στους καταναλωτές με σκοπό να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους απέναντι σε ένα προϊόν.

Χτίζουμε τους δεσμούς ανάμεσα στην εταιρία σας και τους πελάτες της με σκοπό την σύνδεση του ονόματος σας/εμπορικού σήματος και των προϊόντων/ υπηρεσιών σας με την κάλυψη των αναγκών και επιθυμιών των πελατών σας, ώστε τα προϊόντα σας να έρχονται πρώτα στο μυαλό τους και εσείς να ξεπερνάτε τον ανταγωνισμό σας.

Γιατί σήμερα δεν αρκεί για μια εταιρία, απλά να πραγματοποιεί κάποιες κινήσεις προώθησης αλλά πρέπει να προσέχει με κάθε λεπτομέρεια την εικόνα της απέναντι στους πελάτες της και να υλοποιεί πολυεπίπεδες και πολύπλευρες ενέργειες.

Αυτό αποκαλούμε ολιστικό Marketing και βάσει των αρχών του Holistic Marketing, δημιουργούμε τα μονοπάτια που οδηγούν εσάς, τους πελάτες μας, σε ένα προσοδοφόρο μέλλον με ισχυρά θεμέλια και πιστούς πελάτες.

 

Είμαστε μια σύγχρονη, αποτελεσματική και προσγειωμένη διαφημιστική εταιρία που έχουμε όμως στόχο να απογειώνουμε τις πωλήσεις της εταιρίας σας.

Company2

 
Οι πελάτες μας αποτελούν την μεγαλύτερη προτεραιότητα της εταιρίας μας.

Εμείς η MIOW γνωρίζοντας τις συνθήκες της Ελληνικής οικονομίας αναλαμβάνουμε την προώθηση της επιχείρησης σας εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο, μόνο τα κατάλληλα για την επιχείρηση σας προωθητικά μέσα και εργαλεία διαφήμισης, αξιοποιώντας τους διαθέσιμους πόρους σας.

Συνεργαζόμαστε στενά με όλους τους πελάτες μας και μετατρέπουμε τις ανάγκες σας σε συγκεκριμένη στρατηγική και σε συγκεκριμένο πλάνο δράσης και απόδοσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Miow Marketing Agency

Διεύθυνση:  

Αγ. Παρασκευής 67 - Αθήνα-Χαλάνδρι  ΤΚ. 15 234, Τηλ: 2155 059222
Αντ. Τρίτση 21Β Θέρμη - Θεσσαλονίκη  Τ.Κ. 546 27, Τηλ: 2310 515592
Ασκληπιού 9 - Τρίκαλα  Τ.Κ. 42 100  Τηλ: 2155059222


Τηλεφωνικό Κέντρο: Τηλ : 2155059222
 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

Connect with us

Εγγραφείτε στο newsletter:

Δημιουργία Ιστοσελίδων

Κατασκευή E-shop

Online Marketing

Google Adwords - Seo

JoomlaMan
louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher louboutin pas cher peuterey outlet online peuterey outlet online peuterey outlet online peuterey outlet online peuterey outlet online barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher barbour pas cher woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online woolrich outlet online parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet stone island outlet moose knuckles outlet usb backpack outlet happiness outlet down jackets outlet cappotti italia outlet fjallraven outlet